Om mig:

Jag drabbades av utmattningsdepression, hösten 2014. Då hade jag arbetat inom tillverkningsindustrin i nära på 30 år. Dom sista 13 åren som produktionsledare. Efter en period av sjukskrivning och arbetsträning bestämde jag mig för att säga upp mig. Det var inget lätt beslut. KAN man säga upp sig från ett välbetalt, fast arbete när man är 55 år?? Det kändes, lite, som att stå vid ett stup och tänka? – Ska jag hoppa eller inte? Ge upp det trygga och invanda och ge sig ut i det okända, med risk för att slå, förbaskat, hårt i marken. Jag litade till slut på magkänslan, jag hoppade.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte ångrat mig ibland men det är ju så att om vi vill ha en förändring i våra liv, så måste vi agera aktivt. Det händer inte bara av sig självt. Det stämmer, det den amerikanska författaren, Shakti Gawain, sagt: ”Man åstadkommer inte en förändring genom att tvinga sig till att förändras, utan att bli medveten om vad som inte fungerar”.

Jag har alltid känt att något saknats i mitt liv, en konstig känsla av tomhet. Allteftersom åren gått, har fler och fler pusselbitar fallit på plats. Jag har tidigt i mitt liv, fått ett intresse för andlighet och gått ett flertal kurser inom mediumskap, i olika former.

Jag har utbildat mig inom Reiki Healing, Mindfulness, Sorgbearbetning och HRV-träning

Genom en god vän, kom jag i kontakt med KildenInstitutet i Köpenhamn. Här har man utvecklat och bedrivit utbildning inom healing, massage, meditation, yoga och självutveckling sedan 1989. Jag påbörjade min utbildning inom Healingmassage och samtalsterapi hösten 2014 och Den utbildningen blev klar i november 2016 och under 2017 valde jag att ta fördjupningskurser i Intuition, drömmar och spektral-healing.

Den tiden som gått sedan jag drabbades av min utmattningsdepression, har lärt mig otroligt mycket om mig själv och om livet och min innerliga ambition är att kunna vara en länk i den kedja som gör att människor i liknande situationer, ska kunna ta sig upp ur dom djupa hjulspåren som gör att livet känns tungt och kanske meningslöst.

Under hösten 2015 började jag att arbeta på Åkerblads SPA i Tällberg i Dalarna. Där har jag fått lära mig arbetet som spa-terapeut och har kommit i kontakt med hudvårdsprodukter ifrån Maria Åkerberg. Det är svensktillverkad ekologisk hudvård med ett miljötänk från början till slut i hela produktionen. Fr.o.m. våren 2017 arbetar jag även i underbara Fryksås och Smidgårdens Fäbodspa.

Jag känner mig så priviligerad att få arbeta med människor och att dela med mig av den kunskap som jag har fått, både genom erfarenheter och utbildningar.

Dela den här sidan